vaktis

Trafikvakt

Ansvarstagande och kunniga trafikvakter ökar säkerheten för både personal och trafikanter. Trafikvakterna kan dirigera allt från en mindre väg på landet till en hårt trafikerad fyrvägskorsning i en storstad. Trafikvakter kan med fördel kombineras med lots.

avstang

Trafikavstängningar

Vi skräddarsyr en lösning för dig. A-L tillhandahåller hela händelseförloppet om ni så önskar. Vi ansvarar för grovplanering av arbetet, TA-planer, material samt den personal som behövs. Vi finns på plats och genomför etablering, sköter skyltkontroller samt ordnar avetablering. Allt efter kunds behov.

tmaa2

TMA

Alla våra chaufförer har en utbildning för att köra TMA-bil och har dom kvalifikationer som krävs för att du ska kunna känna dig säker på att TMA-skyddet klarar sin uppgift.

kranis

Kranbilar

Vi har kranbilar med lastväxlare som är anpassad för arbete vid vägarbeten. Vi har även skopa för handläggning eller upptagning av asfaltshögar, maskinflak, schaktflak och tma-flak. Vi har även en liten kranbil med 1 tons kran med bakgavelhiss som är smidig för mindre lyft och utsättning av material.
Med våra kranbilar kör vi allt vad kunden önskar.

lotss

Trafiklots

Med lots som styr hastigheten genom arbetsområdet får du ett bättre trafikflöde och ökad trafiksäkerhet. Vi har ett 30-tal fordon och erbjuder god service i hela landet.

taplaneen

TA-plan

Hos oss får du hjälp av en erfaren planritare att upprätta TA-planer som skapar en säker arbetsplats för personal och trafikanter.

utbildning

Utbildning

Med lärare som besitter stor erfarenhet får din personal all kunskap som krävs för vägarbeten. Lärarna är alltid uppdaterade på det senaste regelverket och de prisvärda utbildningarna sker i fräscha lokaler eller på plats hos er.